Sikkerhet · AiThao

Dine data og dine rettigheter

Du eier samtalene dine. AiThao minimerer datalagring, gir deg full kontroll over historikken og gjør det enkelt å ta med deg eller slette alt.

Hvor lenge ting lagres

  • Krypterte kopier av en melding som venter på en telefon: frem til telefonen har mottatt den, maksimalt 30 dager.
  • Bilder sendt i chatter: 180 dager. Videoer, talemeldinger og andre filer: 90 dager. Etter det slettes filen fra lagringen og meldingen opplyser om dette; kopier som allerede er på en telefon forblir der.
  • Meldinger i en chat med forsvinnende meldinger påslått: frem til hver meldings timer utløper.
  • Til du fjerner oppføringen eller sletter kontoen din; den andre deltakerens oppføring kan bestå.
  • Forespørsels- og diagnostikklogger: 30 dager.
  • Push-tokener og enhetslogger: opptil 30 dager etter at en enhet sist ble sett.
  • Nettstatus: minutter.

Sikkerhetskopiering av chat

Chatter lagres lokalt på enheten din. Du kan opprette en passordbeskyttet sikkerhetskopi som lagres på din egen enhet eller i din private skylagring.

Bytte til ny telefon

Når du bytter enhet, kan du overføre samtalene direkte over det lokale nettverket eller gjenopprette dem fra din krypterte sikkerhetskopi.

Få en kopi av dataene dine

Du kan eksportere samtalene dine som lesbare tekst- eller JSON-filer når som helst via Innstillinger → Data og lagring.

Slette kontoen din

Hvis du velger å slette kontoen din, fjernes all kontoinformasjon, aktive økter og krypteringsnøkler permanent fra systemet.

Slettingen er umiddelbar og kan ikke angres. Lokale meldinger på enheten din slettes samtidig.

Kontonavnet ditt frigis slik at ingen andre kan utgi seg for å være deg med dine gamle nøkler.

Hvordan data brukes

Appen sender hendelser for å måle reklameeffekt, og karttjenester mottar data når du bruker dem. Personvernerklæringen forklarer detaljene og tilgjengelige innstillinger.

Spørsmål

Kan AiThao gjenopprette slettede meldinger for meg?

Appen sender hendelser for å måle reklameeffekt, og karttjenester mottar data når du bruker dem. Personvernerklæringen forklarer detaljene og tilgjengelige innstillinger.

Hva skjer med mediefiler når en melding slettes?

Når en melding slettes for alle parter, fjernes også tilhørende mediefiler fra mottakernes apper.