Funktion · AiThao

Forsvindende beskeder

Nogle samtaler har ikke brug for en historik. Indstil en timer i en chat, så ødelægges hver ny besked, når tiden udløber, for jer begge.

Sådan fungerer det

Timeren tilhører chatten, ikke én person: den, der indstiller den, indstiller den for begge parter, og begge ser, at den er slået til. Du kan vælge en hvilken som helst tid fra et minut til en uge. Hver ny besked har derefter sin egen tidsfrist; når den udløber, slettes beskeden fra serveren og fra kopien på hver telefon.

Beskeder sendt før du slog timeren til påvirkes ikke. Hvis du slår den fra, stopper timeren for nye beskeder.

Hvad den ikke gør

  • Den kan ikke forhindre den anden person i at kopiere, videresende eller fotografere en besked, før den forsvinder.
  • En fil, der allerede er gemt uden for AiThao, forbliver, hvor den blev gemt.
  • Den er ikke en erstatning for at slette en besked for alle, hvis noget blev sendt ved en fejl.

Hvornår den kan bruges

Til aftaler, der mister deres betydning, så snart de er overstået, til følsomme oplysninger, du ikke vil have liggende i en chat, eller blot for at holde en samtale uforpligtende. Kombiner det med applås til chats, som du også vil holde private på din egen telefon.

Ofte stillede spørgsmål

Kan den anden person se, at forsvindende beskeder er slået til?

Ja. Timeren deles af chatten, så I begge kan se den.

Er forsvindende beskeder krypterede?

Ja, ligesom alle chatbeskeder: de er end-to-end-krypterede, og timeren bestemmer, hvornår de ødelægges.