၎င်း မည်သို့အလုပ်လုပ်သနည်း
အချိန်သတ်မှတ်ချက်သည် လူတစ်ဦးတည်းအတွက် မဟုတ်ဘဲ စကားပြောခန်းနှင့် သက်ဆိုင်သည်- မည်သူက သတ်မှတ်သည်ဖြစ်စေ နှစ်ဖက်စလုံးအတွက် ဖြစ်ပြီး ဖွင့်ထားကြောင်း နှစ်ဦးစလုံး မြင်တွေ့ရသည်။ တစ်မိနစ်မှ တစ်ပတ်အထိ မည်သည့်အချိန်ကိုမဆို ရွေးချယ်နိုင်သည်။ မက်ဆေ့ဂျ်အသစ်တိုင်းသည် ၎င်း၏ ကိုယ်ပိုင်သတ်မှတ်ချိန်ကို သယ်ဆောင်သွားသည်၊ ထိုအချိန်ကုန်ဆုံးသည့်အခါ ဆာဗာမှရော ဖုန်းတစ်ခုစီတွင် ထိန်းသိမ်းထားသော မိတ္တူမှပါ မက်ဆေ့ဂျ်ကို ဖျက်ပစ်သည်။
အချိန်သတ်မှတ်ချက် မဖွင့်မီက ပေးပို့ခဲ့သော မက်ဆေ့ဂျ်များကို ထိခိုက်မှု မရှိပါ။ ၎င်းကို ပိတ်လိုက်ခြင်းက မက်ဆေ့ဂျ်အသစ်များအတွက် အချိန်သတ်မှတ်ချက်ကို ရပ်တန့်စေသည်။
၎င်း မလုပ်ဆောင်နိုင်သောအရာများ
- မက်ဆေ့ဂျ် မပျောက်ကွယ်မီ အခြားသူတစ်ဦးက ကူးယူခြင်း၊ လက်ဆင့်ကမ်းခြင်း သို့မဟုတ် ဓာတ်ပုံရိုက်ခြင်းကို တားဆီးနိုင်မည် မဟုတ်ပါ။
- AiThao ပြင်ပတွင် သိမ်းဆည်းပြီးဖြစ်သော ဖိုင်တစ်ခုသည် သိမ်းဆည်းထားသည့် နေရာတွင် ဆက်လက်ကျန်ရှိနေမည်။
- မှားယွင်းပေးပို့မိသည့်အခါ မက်ဆေ့ဂျ်တစ်ခုကို လူတိုင်းအတွက် ဖျက်ပစ်ခြင်းအတွက် အစားထိုး မဟုတ်ပါ။
မည်သည့်အချိန်တွင် အသုံးပြုရမည်နည်း
ပြီးဆုံးသွားပါက အရေးမကြီးတော့သော အစီအစဉ်များအတွက်၊ စကားပြောခန်းထဲတွင် မကျန်စေလိုသော အရေးကြီးသည့် အသေးစိတ်များအတွက် သို့မဟုတ် စကားပြောဆိုမှုကို ရိုးရိုးရှင်းရှင်း ထားရှိရန်အတွက် ဖြစ်သည်။ သင့်ကိုယ်ပိုင် ဖုန်းပေါ်တွင်ပါ သီးသန့်ထားလိုသော စကားပြောခန်းများအတွက် ၎င်းကို အက်ပ်သော့ခတ်ခြင်းနှင့် တွဲဖက်အသုံးပြုပါ။
မေးခွန်းများ
ပျောက်ကွယ်သွားသော မက်ဆေ့ဂျ်များ ဖွင့်ထားသည်ကို အခြားသူက မြင်နိုင်ပါသလား။
မြင်နိုင်ပါသည်။ အချိန်သတ်မှတ်ချက်ကို စကားပြောခန်းက မျှဝေထားသောကြောင့် သင်တို့နှစ်ဦးစလုံး မြင်တွေ့ရသည်။
ပျောက်ကွယ်သွားသော မက်ဆေ့ဂျ်များကို လျှို့ဝှက်ကုဒ်ပြုလုပ်ထားပါသလား။
ဟုတ်ကဲ့၊ စကားပြောခန်း မက်ဆေ့ဂျ်တိုင်းကဲ့သို့ပင် အစမှအဆုံး လျှို့ဝှက်ကုဒ်ပြုလုပ်ထားပြီး အချိန်သတ်မှတ်ချက်က ၎င်းတို့ကို မည်သည့်အချိန်တွင် ဖျက်ဆီးမည်ကို ဆုံးဖြတ်သည်။