Guide · AiThao

ကိုယ်ရေးကိုယ်တာ စစ်ဆေးရမည့်စာရင်း

AiThao သည် လုံခြုံရေးစင်တာတွင် ဖော်ပြထားသော နည်းလမ်းများအတိုင်း မူရင်းအားဖြင့် သီးသန့်လုံခြုံပါသည်။ လူအများစုအတွက် အသုံးဝင်မည့် အစီအစဉ်အတိုင်း သင့်အတွက် ရွေးချယ်ခွင့်များမှာ အောက်ပါအတိုင်း ဖြစ်သည်။

သင့်ဖုန်းပေါ်တွင်

  • AiThao ကို Face ID သို့မဟုတ် သင့်စကားဝှက်ဖြင့်သာ ဖွင့်နိုင်ရန် အက်ပ်သော့ခတ်ခြင်းကို ဖွင့်ပါ။
  • လော့ခ်ကျနေသော မျက်နှာပြင်ပေါ်တွင် မက်ဆေ့ဂျ်အစမ်းကြည့်ရှုမှုကို မမြင်စေလိုပါက အသိပေးချက်များတွင် ပြသမည့်အရာကို ရွေးချယ်ပါ။

သင့်စကားပြောခန်းများတွင်

  • အရေးကြီးသောအရာများအကြောင်း သင်ပြောဆိုသောသူများနှင့် လုံခြုံရေးနံပါတ်ကို နှိုင်းယှဉ်ပါ။
  • မှတ်တမ်းထားရှိရန် မလိုသော စကားပြောခန်းများတွင် ပျောက်ကွယ်သွားသော မက်ဆေ့ဂျ်များကို ဖွင့်ပါ။
  • အခြားတစ်ဖက်တွင် မကျန်ရှိသင့်သည့်အခါ မက်ဆေ့ဂျ်တစ်ခုကို သင့်အတွက်သာမက လူတိုင်းအတွက်ပါ ဖျက်ပစ်ပါ။

သင့်ကို မည်သူမြင်နိုင်သနည်း

  • သင့်ပရိုဖိုင်ကို မည်သူမြင်နိုင်သည်ကို ရွေးချယ်ပါ- လူတိုင်း၊ သင့်အဆက်အသွယ်များ သို့မဟုတ် မည်သူမျှမမြင်နိုင်ပါ။
  • သင်နှစ်သက်ပါက သင့်အွန်လိုင်းအခြေအနေကို ဝှက်ထားပါ၊ ဝှက်ထားခြင်းသည် အော့ဖ်လိုင်းနှင့် အတိအကျတူညီစွာ ပေါ်နေမည်ဖြစ်သည်။
  • သတင်းစကား မကြားလိုတော့သော မည်သူ့ကိုမဆို ပိတ်ပင်ပါ။

ဘာသာပြန်ဆိုခြင်းနှင့် အရန်ကူးယူခြင်း

  • စကားပြောဆိုမှုတစ်ခုသည် အရေးကြီးပြီး တူညီသော ဘာသာစကားကို ပြောဆိုပါက ကလောက်ဒ်ဘာသာပြန်ဆိုမှုကို ပိတ်ထားပါ- မက်ဆေ့ဂျ်များသည် အစမှအဆုံး လျှို့ဝှက်ကုဒ်သုံး လမ်းကြောင်းမှ မည်သည့်အခါမျှ မထွက်ခွာပါ။
  • စကားပြောခန်း အရန်ကူးယူမှုကို ဖွင့်ပြီး ပြန်လည်ရယူရေးသော့ကို လုံခြုံစွာ သိမ်းဆည်းပါ၊ သို့မဟုတ် သိမ်းဆည်းမထားရန် ပြတ်သားစွာ ဆုံးဖြတ်ပါ။

သင် ထွက်ခွာသည့်အခါ

ဆက်တင်များ → အကောင့် → အကောင့်ဖျက်ရန် သည် သင့်အကောင့်နှင့် ၎င်းနှင့်သာ သက်ဆိုင်သောအရာများကို ဖယ်ရှားပေးသည်။ AiThao ကို မဖျက်ဘဲ အသုံးမပြုတော့ပါက သင်သတ်မှတ်ထားသော ကာလအကြာ (မူရင်းအတိုင်း ခြောက်လ) တွင် အကောင့်ကို အလိုအလျောက် ဖျက်ပစ်ပါသည်။

မေးခွန်းများ

တစ်ခုတည်းသော အသုံးအဝင်ဆုံး အဆင့်မှာ အဘယ်နည်း။

လူအများစုအတွက် အက်ပ်သော့ခတ်ခြင်း ဖြစ်သည်- အခြားသူတစ်ဦးက သင့်ဖုန်းကို ကောက်ကိုင်ပါက သင့်စကားပြောခန်းများကို ကာကွယ်ပေးသည်။

ဘာသာပြန်ဆိုမှုကို ပိတ်လိုက်ခြင်းက လျှို့ဝှက်ကုဒ်စနစ်ကို ပြောင်းလဲစေပါသလား။

သဘောတရားအရ ပြောင်းလဲစေပါသည်- ၎င်းကို ပိတ်ထားပါက မက်ဆေ့ဂျ်စာသားကို ဘာသာပြန်ဝန်ဆောင်မှုသို့ မည်သည့်အခါမျှ မပေးပို့သောကြောင့် လမ်းတစ်လျှောက်လုံး အစမှအဆုံး လျှို့ဝှက်ကုဒ်အဖြစ် ကျန်ရှိနေပါသည်။