របៀបដែលវាដំណើរការ
នៅពេលអ្នកបើកសារបាត់ទៅវិញ កម្មវិធីកំណត់ម៉ោងចាប់ផ្តើមរាប់ថយក្រោយភ្លាមៗនៅពេលដែលអ្នកទទួលបើកអានសារ។
នៅពេលដែលពេលវេលាផុតកំណត់ សារត្រូវបានលុបចេញពីឧបករណ៍ទាំងពីរ និងពីម៉ាស៊ីនបម្រើ AiThao ជាអចិន្ត្រៃយ៍។
អ្វីដែលវាមិនធ្វើ
- វាមិនអាចបញ្ឈប់ភាគីម្ខាងទៀតពីការថតអេក្រង់ដោយប្រើកាមេរ៉ាខាងក្រៅឡើយ។
- វាមិនលុបសារដែលត្រូវបានចម្លង ឬបញ្ជូនបន្តមុនពេលផុតកំណត់ឡើយ។
- វាមិនប៉ះពាល់ដល់សារដែលត្រូវបានផ្ញើមុនពេលបើកមុខងារកំណត់ម៉ោងឡើយ។
នៅពេលដែលត្រូវប្រើវា
ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់ការចែករំលែកព័ត៌មានរសើបបណ្តោះអាសន្ន ដូចជាពាក្យសម្ងាត់បណ្តោះអាសន្ន ព័ត៌មានលម្អិតអំពីទីតាំង ឬការសន្ទនាផ្ទាល់ខ្លួន។
សំណួរ
តើរូបថត និងឯកសារភ្ជាប់ក៏បាត់ទៅវិញដែរឬទេ?
បាទ/ចាស មេឌៀ និងឯកសារភ្ជាប់ទាំងអស់នៅក្នុងសារនោះនឹងត្រូវលុបដោយស្វ័យប្រវត្តិជាមួយអត្ថបទ។
តើភាគីម្ខាងទៀតអាចបិទកម្មវិធីកំណត់ម៉ោងបានទេ?
អ្នកចូលរួមទាំងពីរអាចផ្លាស់ប្តូរ ឬបិទកម្មវិធីកំណត់ម៉ោងបានគ្រប់ពេល ហើយសេចក្តីជូនដំណឹងនឹងបង្ហាញនៅក្នុងការជជែក។